Zenit Vízibázis

Zenit Vízibázis

Aktuális programok

XVI. Vízitúra Kupa- Tokaj, augusztus 12.
A Vízitúra Kupa fontosabb céljai az amatőr vízi sportok és a vízi turizmus tömegbázisának növelése, vízterületek és településeik népszerűsítése. Mindezek mellett elő kell segítse a vízi közlekedési szabályok és szokások megismertetését, és a környezettudatos, a természet szeretetére sarkalló nevelést.
A hagyományos verseny kategóriák mellett 2015-től új kategóriában is lehet nevezni, FRISS TÚRÁZÓ néven, ahol a résztvevők rövidebb távon és a profiktól külön értékelve ismerkedhetnek meg a vízitúrás „versengés” szépségeivel.

Részletek itt: http://www.magyar-vizitura.hu/?page_id=4102

Tokaj túrabajnokság 2017 kiírás

Rólunk

A Zenit Vízibázis a Vízisport Turistaház 20 éve működő sporteszköz kölcsönzőjének fejlesztése révén jött létre 2013-ban. Európai Uniós pályázati forrásból vásároltunk négy- és hétszemélyes kenukat, egyes és kettes kajakokat, sárkányhajókat, horgászcsónakokat, és mentőhajót. A vízre szállás egy 15*6 méteres pontonról történik. A pontonon 2 konténer került elhelyezésre: egyikben a kölcsönző irodája, a mentőmellények és evezők raktározása történik, míg a másikban mosdók vannak. Kialakításra került egy sólyatér, ahol a horgászcsónakokat vízre lehet bocsátani.

A vízibázis része egy játszótér, mely családos vendégeink között igen népszerű. A filagóriában lehet grillezni, esetleg a kemencében sütni – így egyesítve a vizes élményeket kulináris örömökkel.

Jelmondatunk: Mi garantáltan vízre visszük!

Sporteszköz kölcsönző
Kölcsönözhetnek a nap 24 órájában:
egy és két személyes kajakokat,
kettő, négy és hét személyes kenukat,
melyeket a Bodrog a Hernád a Sajó és a Tisza folyók mentén bárhová elszállítunk.

A Bodrogzug Tájvédelmi Körzet látogatásához helyben tudnak engedélyt kérni.

Kölcsönözhetnek kerékpárokat.

Horgászok részére csónakok motorral is bérelhetőek.

SZÉP kártyát elfogadunk!

Kövess minket a Facebook-on is!